1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
1

Slechte rijschool, en ik beveel hem niemand aan!!!!!

Gepubliceerd op 7 maart 2012 door Ontevreden!!!!.

Ronduit slecht!! Er komt iemand thuis, je rijdt een proef rondje wat er dan goed uitziet aardige instructeur, mooie auto en dan wordt je een all in pakket aan geboden maar dan....Je krijgt een snel cursus van 1 dag voor je theorie examen.
En dat is vaak ergens midden in het land, leuk als je in zeeland woont, moet er met de trein heen en weer terug op eigen kosten.
De instructeur is een buitenlander die niet goed nederlands praat en je alles verkeerd laat doen,en als maar aan zijn studenten zit! Op plekken waar je het als meisje van 18 niet wilt! Of hij komt niet op dagen!! En achteraf krijg je een sorry en een bos bloemen namens all in solo Nadat we het met meerdere meiden/dames gemeld hadden. Daarna op eigen kosten naar een ander rij school gegaan. En daar bleek dat de instructeur alles verkeerd had aangeleerd, Ze zijn goedkoop maar trap er alsjeblieft niet in, je hebt een trauma voor de rest van je leven!!!!!!!! En goedkoop is als nog duur koop Helaas!!!!! en een vergoeding voor dit alles krijg je niet.

Pluspunten
  • De intake les was wel goed geregeld, maar denk dat het eigenlijk het hele idee is achter all in solo, leerlingen ronselen op die manier, en daarna slechte service bieden.
Minpunten
  • Instructeur praat geen nederlands, zit aan zijn leerlingen, komt niet opdagen, leert alles verkeerd aan, kortom slecht slechter slechtst!!!!
Aan te bevelen

Nee, nee aan niemand