8.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
71

Hot items, mooie auto's en nieuws op Autokopen.nl

Gepubliceerd op 18 december 2006 door Isadora Paradijsvogel.

Ik ben erg te spreken over Autokopen.nl, ik ben via deze auto geslaagd voor een leuke Fiat Punto!!!

Autokopen.nl is - volgens hun eigen zeggen - de meest complete en snelste autosite van Nederland waar je heel veel nieuwe auto's en mooie en betrouwbare occasions kunt vinden, en daar ben ik heb absoluut mee eens, want ik ben geslaagd voor een mooie occasion van 5 jaar oud.

Er adverteren alleen maar ABA en NDA Bovag-autobedrijven op Autokopen.nl, dus geen beunhazen of clandestine verkopers waarbij de kwaliteit van het aanbod te betwijfelen valt... ik ben ooit eens flink de mist in gegaan met een Daihatsu Cuore, gekocht bij een autoboer uit Almere, die later met de Noorderzon vertrokken was...

Bij Autokopen.nl ben je verzekerd van kwaliteit en een goede service, want de dealers zijn allemaal Bovag-leden. Het autobedrijf uit Amsterdam waar ik mijn wagentje heb gekocht, heeft mij volgens de Bovag-richtlijnen tot nu toe goede service geleverd!

Ook kun je het laatste nieuws en hot items lezen met betrekking tot auto's, evenementen, AutoRai2007, financiering en verzekeren. Ik ben van plan om met m'n vriend naar de AutoRai 2007 te gaan, en heb op Autokopen.nl alvast mijn kaarten gekocht! Echt top, goedkoper ook dan aan de kassa...

Pluspunten
  • Het nieuws over auto's, de speciale merkenacties - er staat altijd wel een actie van je favoriete merk bij, dus dat is mazzel- , de leuke info over je favoriete merk, mooie fotopresentaties en de site staat boordevol handige informatie, zoals AutoRAI 2007.