3.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
5

Reviews over autorola

Gepubliceerd op 31 december 2009 door klusmus.

Ik heb contact met verschillende autohandelaren en wat ik van hen weet is dat er vaak handelaren aan de deur staan die dan niet de afgesproken prijs willen betalen of staan te vitten over een minuscule krasjes. De prijzen die je bij Autorola krijgt zijn beduidend lager dan wat je normaal van je auto kan krijgen. Als je dan nog ziet wat je dan nog voor kosten moet betalen is het steeds beter om je wagen zelf te verkopen, maar je moet wat geduld kunnen hebben.
Daar spelen de meeste autohandelaars en ook de verkopers bij Autorola natuurlijk op in.
Bij Autorola worden ze getraind om de klant zo vlug mogelijk zijn prijs te laten zakken en dan snel verkopen voordat de verkoper (u dus) er kan over nadenken en eventueel met iemand (partner) over praten.
Weet wel, stel dat u toch met Autorola in zee gaat, dat u als partikuliere verkoper steeds bedenktijd heeft en kan afzien van uw verkoop zonder enige kosten.

Pluspunten
  • als je snel van je wagen wil af zijn aan eender welke prijs (maar dan kan je zogoed naar jan-om-de-hoek gaan en kan je eventueel nog een deal sluiten bij aankoop van een andere wagen of voor de service van je nieuwe