8.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Gebruikers ervaring AutoScout24.nl

Gepubliceerd op 2 maart 2013 door Svenboe.

Als U op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, dan is het zoeken via AutoScout24 een goede start om te weten tekomen waar je de beste auto voor een goede prijs kunt krijgen. Mede door de uitgebreide instellingen in het zoek menu kunt U van alles selecteren. Bv de afstand tot de verkoper, uw maximale budget/prijs om uittegeven, hoeveel km de auto heeft gereden, maximaal-minimaal aantal pk's, welke uitrusting (airco, trekhaak, lederen interieur e.c.t) Zelfs de keuze om een auto in andere landen te zoeken, wat bij sommige merken veel voordeliger is dan in Nederland alleen.

Pluspunten
  • De sterkste punten vind ik de uitgebreide zoek mogelijkheden en de service desk waar diverse info's staan zoals wegentax voor Belgie, Koopcontracten voor particulieren e.c.t.
Minpunten
  • Je moet wel opleten in het weekend op oplichters! Deze bieden een auto aan waarvan de afbeeldingen vaak van een nieuwer model zijn, de KM stand erg laag is en een niet bestaand telefoon nummer opgeven. Als je dan via email om contact verzoekt, krijg je na een dag een email terug dat de bezitter momenteel in het buitenland verblijft en dat de auto daar ook is, en dat deze via een transport bedrijf bij U thuis gebracht wordt. Niet aan beginnen je geld ben je kwijt. Kortom heb je een interessante auto gezien, eerst even bellen.
Aan te bevelen

Ja, zeer aanbevelens waardig.