8.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
2

Mijn Autoscout24.nl ervaringen

Gepubliceerd op 17 augustus 2012 door Danielle.

Mijn man zit vaak auto's te spotten via Autoscout24.nl aangezien hij dol op auto's is en graag wil weten welke auto's worden aangeboden en voor welke prijs. Ik kijk vaak mee omdat we op zoek waren naar een andere auto. Ze zijn in alle soorten, maten, kleuren en prijsklassen te vinden. Uiteindelijk kwamen we uit bij een Kia dealer in leiden. Deze had een auto te koop staan waar we allebei voor vielen. Een bruine metallique Kia Sportage met
Lederen bekleding. De luxe uitgave. We hadden via Autoscout24.nl een afspraak gemaakt om de auto te bezichtigen en we hebben hem gekocht. Verder hebben we dan ook niet meer gezocht. Mijn man bekijkt nog steeds auto's op autoscout.nl. Naar eigen zeggen gewoon voor de lol maar ook om idee├źn op te doen, voor later.

Pluspunten
  • De auto's worden naar waarheid aangeboden. Het maken van een bezichtigingsafspraak via de site. Gewoon leuk om te bekijken. Veel variatie aanbod in auto's.
Minpunten
  • Duurt lang voor de verkochte auto's van de site bestempeld zijn met het woord "verkocht" of verwijderd zijn van de site.
Aan te bevelen

Ja.