8.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
48

Bovag, daar vind je het wel!

Gepubliceerd op 25 maart 2007 door Mooiman.

Bovag occasions, het klinkt wat oudbollig, maar het tegendeel is waar. Als je op zoekt bent naar een tweedehands betrouwbare auto ben je hier zeker aan het goede adres. Door het gebruik van internet is het heel eenvoudig geworden om de auto van jouw voorkeur te vinden tegen de goedkoopste prijs. Maar .... goedkoop kan ook duurkoop worden. Een auto kopen is toch iets anders dan een pak melk in de supermarkt kopen. Is het pak bedorven, dan kan je het terugbrengen en je krijgt je geld terug of je laat het erbij zitten en dan heb je wat eurocenten weggegooid. Met een auto wordt het een heel ander verhaal. Als je je auto tegen de laagste prijs hebt gekocht, krijg je vaak garantie tot aan de deur. Zo gauw je met je auto bent weggereden kun je geen aanspraak meer maken op de verkoper en zodoende kun je eenvoudig een kat in de zak kopen. Bovag is al jaren een gerenomeerde standaard en staat voor service, dienstverlening en bovenal kwaliteit. Een gerust gevoel als je een auto koopt.
Maar de tijden zijn veranderd. Het gaat al lang niet meer alleen om auto's. Bovag-occasions levert een compleet assortiment op wielen. Of het nu een fiets, een motor, een caravan of een camper is, bij Bovag zit je altijd goed.
Maar de site van Bovag heeft nog veel meer te bieden. Wil je weten wat de dagwaarde van je favoriete auto is, hoeveel wegenbelasting je moet gaan betalen, hoeveel kilometers er op de teller staan en of dit wel de echte kilometers zijn? Alles kun je hier vinden en door de samenwerking met de Nationale Autopas, kun je precies nagaan hoeveel kilometers er per jaar zijn gereden en of er voldoende onderhoud aan de auto gepleegd is.
Kortom: kies je voor zekerheid, kies dan voor Bovag!
De site van Bovag-occasions is heel overzichtelijk en vooral heel compleet.

Pluspunten
  • Ruim assortiment van alles wat wielen heeft.
  • Uitstekende garantieregelingen, zodat je altijd op een erkend bedrijf kunt terugvallen.
  • Complete site, waarop alles wat betrekking heeft op je voertuig te vinden is.