1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Defecte autos en BPM waarborg kwijt

Gepubliceerd op 23 november 2022 door Pat.

Diversen kavels in het verleden via dit bedrijf gekocht bij verkoper Automotive Auctions waarvan er 2 kavels defect waren, 1 Mercedes E350CDI cabriolet waarbij de verstuivers defect waren en nog heel wat zaken die niet kloppen, een kleine 3400 euro verder de auto gelukkig kunnen importeren in Belgie.

Een ML63 AMG gekocht voor best veel geld maar het verhaal was mooi, de auto betaald en op laten halen, wat blijkt, MOTORSCHADE, de olieschraapveren zijn kapot en de auto heeft veel en veel meer gereden dan de 112 duizend die er geadverteerd is, een goede 265000 km voor een AMG, u raad het al.. een andere motor kost me al snel 10k en dat is de auto niet waard, hij gaat dus voor de sloop.
Nu komt het, omdat de autos voor export naar Belgie moesten heb ik 2000 euro waarborg voor BPM teruggave moeten betalen, ik moest de papieren van import sturen, dit voor de E350 cabrio gedaan, maar voor de ML63 kon dit niet, nu ben ik voor beide auto's al meer dan 2 mnd zoet om mijn 2000 euro terug te krijgen, de ene smoes na de andere, mail niet ontvangen, naderhand een mail dat ze 1 wel ontvangen hadden maar vergeten waren te reageren.
Ik heb ook een aantal andere kavels gekocht via BVA bij Automotive Auctions, jammer genoeg al gekocht voor ik wist van de defecten aan de andere voertuigen, maar goed... ik zou ze afnemen, ik heb gevraagd aan BVA om de auto's APART uit te factureren omdat ik met invoeren een E705 aan moet vragen en voor elke auto een aparte factuur in moet dienen bij de Douane, dit is volgens BVA niet mogelijk.. merkwaardig omdat het aparte kavels zijn... Automotive Auctions wou ze wel zelf los uit factureren en hebben ze ook gedaan, ik kreeg echter van BVA te horen dat ik deze niet aan de verkoper mocht betalen maar aan BVA zelf, ik had echter de veiling via hun gewonnen en diende ook bij hun te betalen, nu we niet uit het geschil zijn gekomen krijg ik een melding dat ik maar een afkoop moet betalen van meer dan 10.000 duizend euro, lekker geld verdienen voor iets wat niet geleverd is en waar ze zelf geen goede oplossing voor hadden.
Krijg net een email van Automotive Auctions dat ik eerst de afkoop maar eens moest gaan betalen en ze dan gingen kijken of ik mijn 2000K BPM waarborg terug zou krijgen! maffia praktijken van BVA en Automotive Auctions samen, er is geen enkele beweging in te krijgen.
Inmiddels er een goed advocaten kantoor opgezet en ben bezig via andere forums om meer gedupeerde boven water te krijgen, medio December gaat er een stuk over de gang van zaken van deze firma's komen in een van de grootste kranten van Nederland, een TV programma is inmiddels ook aangeschreven.

Aan te bevelen

Nee, Slechte klantenservice