1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Geen huizenverkoop via ZUKA.NL!

Gepubliceerd op 29 september 2012 door Mark1978.

Ik had het huis van mijn vriendin en mij te koop aangeboden via Zuka.nl. Dus we hadden 2 huizen in de verkoop bij Zuka. Het was al een hele strijd om de huizen op Funda te krijgen, dat kunnen ze dus (blijkt achteraf) niet zelf maar moeten ze door een andere makelaar laten doen. Uiteindelijk wilde ik zakken met de prijs en geprobeerd Zuka te pakken te krijgen maar dat lukte dus steeds niet! Uiteindelijk de makelaar gebeld waarbij het bij Funda te koop staat en die nam wel op en daar ben ik zeer correct geholpen (dank je wel Jeroen de Heus van De Heus Makelaardij!!). Na veel pijn en moeite en hoop boos worden van Zuka afgekomen en de contracten ontbonden. Wel ben ik mijn geld kwijt. Maar er was dus gewoon serieus geen bezichtiging te plannen via Zuka. Mensen weten daar niet eens wat Zuka is....Rare situatie. Makelaar De Heus heeft inmiddels beide van onze huizen verkocht, wij zijn erg tevreden, ondanks dat hij verder weg woont!

Pluspunten
  • Een sterk punt van Zuka.....pffff lang nadenken en eigenlijk niets te bedenken.....oh ja....het inschrijven ging erg makkelijk maar daarna....lees verder bij de zwakke punten!
Minpunten
  • Het vervolg traject na het inschrijven is dus de zwakke plek bij Zuka. Zuka bestaat eigenlijk niet eens. Ze zitten in een verzamelgebouw met een centrale receptie waarvan de receprionist niet eens weet waar ze heen moet doorverbinden. Betalen kun je ze wel....maar dat is ook het enige. Ik adviseer, ga niet naar Zuka, mensen die nu bij Zuka zitten: u krijgt geen enkele bezichtiging, echt waar niet!
Aan te bevelen

Nee, absoluut niet!