7.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
51

Mooie boeketten!!

Gepubliceerd op 22 april 2007 door Angel81.

Ik heb al goede ervaringen gehad met deze website.
Al een aantal keer heb ik via deze website een bloemetje gestuurd. Het is natuurlijk wel iets duurder als gewoon een bloemetje bij de bloemist kopen, maar dat is het zeker wel waard. Betalen gaat via een credit card.

Dit is een erg handige website voor als je bijvoorbeeld vergeten bent een om een cadeau te kopen voor iemands verjaardag. Als je namelijk voor twaalf uur 'smiddags een boeket besteld kan het nog op dezelfde dag bezorgd worden! Dus supersnelle levering.

Er zijn boeketten te vinden voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor verjaardagen, voor een ziek iemand, zomaar en nog een paar andere. De keuze van boeketten is niet spectaculair groot, maar meestal is zit er wel wat moois tussen.

Als je er geen boeket kunt vinden wat je mooi vind, kun je er eventeel ook een bloemenbon bestellen. Dan kan de persoon zelf een boeket gaan uitzoeken in een winkel die is aangesloten bij de website.

Wat ik zelf erg leuk vind zijn de wijnboeketten. Dat is een fles wijn die op een leuke manier met bloemen samen word bezorgd. Een leuk voorbeeld is een fles wij bovenop een rozentaart. Dit zijn erg originele cadeaus !